Bioprotect - Agricultură eficientă

Titan 420 (HARVEST), cea mai bună semănătoare pentru cereale și îngrășăminte

bioprotect-news

Semănătoarea de cereale TITAN este cea mai bine vândută semănătoare din seria sa, potrivit rezultatelor vânzărilor în Ucraina pentru anul 2017-2018. Utilizarea semănătoarei contribuie la o creștere semnificativă a randamentului culturilor agricole chiar și printr-o prelucrare minimă a solului.

Caracteristicile constructive ale semănătoarei permit obținerea unei semănări de înaltă precizie, astfel reducând consumul de semințe și sporindu-i eficiența. Este foarte convenabilă în manevrare, îndeosebi pe spațiile mai mici. Consumul de combustibil 3-4 l/ha.

Recuperarea costului într-un sezon!
Randamentul 28 c/ha Recuperarea semănătoarei de cereale în doar 61 ha. Creșterea semnificativă a randamentului cu 40% se datorează unei adâncimi stabile de semănare și dozării exacte a semințelor.

Construcția forțată.
Construcția unică a lanțului benzii brăzdarului asigură stabilitatea înaltă și rezistență la torsiune.
Reglarea intervalului dintre rânduri de la 150 mm până la 175 mm, ce permite prelucrarea pe câmpuri, acoperite cu reziduuri de plante și culturi nutritive.

Adâncimea stabilă de semănare.
Amplasate în spatele brăzdarului roțile de trasare mențin o dirijare precisă a adâncimii de semănare, datorită unui mecanism cu 10 trepte de reglare a adâncimii, care asigură contactul semințelor cu solul, necesar pentru pătrunderea optimă de umezeală prin capilare, formarea uniformă a sistemei rădăcininale și a răsadurilor.

Contactul maxim al semințelor cu solul.
Roțile de trasare asamblate din semi-discuri metalice și benzi solid turnate ce le asigură fiabilitatea și durabilitatea.

Tehnologia  Patentată.
Tehnologia inovatoare și patentată a mecanismului de atașare a dispozitivelor de lucru care ridică și coboară brăzdarele este plasat în spatele brăzdarului, fapt ce permite realizarea presiunii până la 130 de kg asupra brăzdarului.

Brăzdar cu discuri  deplasate.
Reduce rezistența la tracțiune. Exclude înfundarea brăzdarului cu pietre și reziduuri de culturi.
Ușurează tăierea reziduurilor de plante și îmbunătățește pătrunderea brăzdarului în sol. Permite lucrul pe solul umed, fără lipirea solului pe brăzdar.

Discurile BELLOTA.
100% garanție – suprafață plată și absența deformării discului. Discurile sunt confecționate din oțel de bor, au o întărire complexă, fapt ce mărește rezistența mecanică la uzură, o ascuțire precisă dublă și omogenă a muchiilor, optimizând pătrunderea în sol.

Rulment dublu al brăzdarului.
În butucul brăzdarului se folosește un rulment dublu cu bile, și rulment de contact radial, pentru sarcini supraîncărcate.

Pentru mai multe detalii, Vă rugăm să accesați următorul link: https://bioprotect.md/tehnica_si_echip/titan-420/

Mob: 068 877 866; 069 157 670; 061 010 034.