Bioprotect - Agricultură eficientă

Titan 420

Producător: Harvest, Ucraina

După ce a ascultat dorințele fermierilor, Harvest a dezvoltat o nouă semănătoare de cereale Titan- 420, proiectată pentru culturi pe rând pentru semănarea cerealelor, ierburilor, leguminoaselor, culturilor industriale și a altor culturi folosind tehnologia minimă de cultivare cu o presiune de brăzdar între 80 și 130 kg și sistem de însămânțare.

Avantaje:

  • Trei operațiuni la o singură trecere: semănarea, aplicarea paralelă a îngrășămintelor, rularea în rândurile semănate
  • Adâncime stabilă de însămânțare
  • Contactul maxim al semințelor cu solul
  • Rulament dublu al brăzdarului
  • Contribuie la o creștere semnificativă a randamentului culturilor agricole chiar și printr-o prelucrare minimă a solului

Descriere produs

Semănătoarea de cereale ” Titan- 420″ este o unitate agricolă ideală și economisitoare de resurse. Utilizarea unei semănătoare oferă o creștere semnificativă a producției de culturi cu o cultivarea minimă. Caracteristicile de proiectare ale semănătorului permit obținerea unei semănători de înaltă precizie. Astfel, reducerea consumului de semințe și creșterea eficienței acesteia.

Designul discurilor de lucru vă permite să creați un pat de semințe aproape perfect. Pentru plasarea ideală a semințelor, se aplică proiectarea aranjamentului offset al discurilor de brăzdare, care îl protejează de înfundarea cu pietre. În același timp, primul disc taie o linie de semănat uniformă, taie reziduurile de cultură, iar al doilea dezleagă solul și pregătește un loc pentru plantarea semințelor.

Roțile de presă situate în spatele brăzdarului mențin o păstrare clară a adâncimii de așezare a semințelor, se asigură că semința sa fie in contact cu solul, ceea ce este necesar pentru furnizarea de umiditate optimă prin capilare, formarea uniformă a sistemului de rădăcini și răsaduri.

Semănătoarea “Titan- 420″ are două buncare cu o capacitate de – 960 l pentru semințe și 540 litri. pentru îngrășăminte, ceea ce creează condițiile necesare pentru o productivitate ridicată și costuri mai mici pentru încărcarea suplimentară a semănătorului în timpul însămânțării.

Pentru agregarea semănătorului la diferite tipuri de tractoare, este prevăzută o versiune tractată. Foarte confortabil și manevrabil, în special pe suprafețe mici dintr-o fermă pentru tractoare MTZ-80. Consumul de combustibil 3-4 l / ha.

Date tehnice:


Tip Semănătoare de cereale
Lățimea de lucru 4.2 m
Număr de rânduri 24- 28
Distanța de rând 15 – 17.5 cm
Adâncimea de sămânță și îngrășământ 0- 80 mm
Viteza de lucru 9- 12 km/h
Productivitate 4- 5 ha/h
Capacitatea totală a buncărilor de semințe 960 l
Capacitatea totală a buncărilor de îngrășământ 540 l
Greutate 3200 kg
Puterea necesară a tractorului 80 cp
Dimensiuni generale (în poziție de transport) 5700х2845х2480 mm
Dimensiuni generale (în poziție de lucru) 5200х3860х2465 mm