Scapă de căpuşe din jurul casei tale cu biocidul – Effect Microtech CS Pro!

bioprotect-news
Temperaturile calde de primăvară sunt prielnice pentru apariția și răspândirea căpușelor, iar riscul de a fi înțepați este din ce în ce mai mare. Căpușele sunt insecte parazite din clasa arahnidelor, înrudite cu păianjenii și paraziții, care pot ajunge cu ușurință pe corpul animalelor și oamenilor (ectoparaziți). Se adăpostesc în zonele umbroase, în iarbă înaltă, arbuști, însă pot fi aduse și în casă de animalele de companie, dar și de oameni.
 
O simplă mușcătura de căpușă poate transmite zeci de boli infecțioase, dintre care cele mai răspândite sunt: encefalita de căpușe, boala Lyme, febra recurentă, febra hemoragică Crimeea- Congo.
Căpușele pot infesta gazonul din curte în mare parte prin intermediul animalelor – câini, pisici, rozătoare, păsări, sau prin intermediul vântului(10-20% dintre cazuri).
Aceste insecte parazite sunt oarbe, însă pot detecta foarte ușor viețuitoarele cu sânge cald din jur, pe baza căldurii corporale degajate de acestea.
Căpușele se atașează de gazdă urcându -se pe firele de iarbă, pentru a sări pe victimă, sau se urcă direct atunci când victima stă pe iarbă.
 
Pentru eliminarea căpușelor din gazon, puteți utiliza insecticidul profesional – Effect Microtech CS Pro, produs de Unichem.
 
Insecticidul Effect Microtech CS este un produs cu o eficacitate pe termen lung (de până la 6 luni), ca urmare a formulării cu microcapsule membranare specifice, ce permite eliberarea mai lentă a substanței active, îmbunătățită prin lipirea directă a capsulelor de insecte, ceea ce duce la creșterea eficienței insecticidului.
 
Conține: tetramethrin 1 %, Permetrin 6 %, PBO 18 %;
Formulare: Concentrat pentru Emulsie.
 

Avantajele formulării cu microcapsule:

  • Agenții activi sunt eliberați treptat și uniform din microcapsule, prin urmare efectul produsului durează cel puțin 6 luni;
  • Microcapsulele se lipesc de corpul insectei, care sunt duse apoi in cuib, distrugand intreaga populatie;
  • Este o formulă stabilă, deoarece microcapsulele sunt distribuite uniform în întregul volum;
  • Reduce volatilizararea nedorită a insecticidului;
  • Sigur pentru utilizator.

Majoritatea componentelor active sunt în interiorul microcapsulelor, dar  o mică parte din aceste subtanțe active se regăsec și exteriorul capsulelor, în soluție, pentru acțiunea fulgerătoare a insecticidului.

Pentru mai multe detalii- pe acest link.