Bioprotect - Agricultură eficientă

Effect – Microtech CS PRO insecticid special

Producător: Unichem( Slovenia)

Effect Microtech CS insecticid special, are o eficacitate pe termen lung, de până la 6 luni datorită microcapsulelor cu eliberare lentă și a faptului că acestea rămân lipite de dăunător. Tetrametrina asigură o acțiune rapidă (efect knock- down), permetrina asigură o eficiență reziduală suplimentara. Piperonil- butoxidul crește eficiența produsului.

Insecticidul profesional Microtech CS Effect este concentrat și trebuie diluat cu apă. Protecție pe termen lung de până la 6 luni împotriva insectelor tărîtoare. Formula asigură o funcționare extinsă deoarece atunci cînd microcapsulele intră în contact cu aerul se dezintegrează și sunt împrăștiate la nivelul solului poate fi utilizat atât în interior cât și exterior.

Avantaje:

  • Produs cu efect de knock- down;
  • Efect rezidual;
  • Poate fi aplicat în exterior și interior;
  • Poate fi utilizat în zone rezidențiale, locuințe, zone industriale, magazine, ferme.

Ambalaj:

100 ml; 500 ml.

Mod de utilizare:

Pentru a controla populații mari de dăunători pe suprafețe netede (lemn, sticlă, ceramică) produsul se diluează 100 ml  insecticid în 5 litri apă. Soluția se aplică pe o suprafață de 100 m².  Suprafețele poroase precum betonul necesită o doză de 125 ml- insecticid în 5 litri apă. Pentru o infestare redusă se poate utiliza doar 25 ml insecticid în 5 litri apă pentru același efect și aceeași suprafață.