Vrei să scapi de șoareci și șobolani? RATIMOR – soluția cea mai eficientă împotriva rozătoarelor.

bioprotect-news

Vrei să scapi de șoareci și șobolani? RATIMOR – soluția cea mai eficientă împotriva rozătoarelor.

Șoarecii și șobolanii nu numai că pot provoca pagube extinse ci și reprezintă una din cele mai grave amenințări la adresa producției de alimente. De asemenea, pun în pericol în mod direct sănătatea umană. Rozătoarele venind în contact permanent cu animalele domestice sau sălbatice, pot fi considerate ca vectorii principali în transmiterea a numeroase boli infecto- contagioase și parazitare deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni cum sunt: leptospiroza, antraxul, rabia, rujetul, bruceloza, tularemia, trichineloza, teniazele, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, etc. Transmiterea bolilor se poate face atât pe cale digestivă prin alimente contaminate, respiratorie, cât și cutanată.

Odată ce ai constatat că ai musafiri nepoftiți – șoareci, șobolani, ia măsuri imediat! Utilizează cele mai eficiente soluții de combatere a rozătoarelor – gama de produse RATIMOR!

RATIMOR, este un brand al companiei europene Unichem, și prezintă o gamă largă de rodenticide de calitate cunoscute la nivel mondial pentru un serviciu eficient de control al rozătoarelor. Este renumit pentru gustul bun, deoarece produsele sunt testate atât în ​​laborator, cât și cu un număr de operatori de combatere a dăunătorilor din mai multe țări.

Avantajele rodenticidelor RATIMOR:

  • Mai multe teste confirmă compoziția momelii Ratimor și atrăgătorii adăugați sporesc atractivitatea și gustul într-o asemenea măsură încât rozătoarele preferă să consume Ratimor mai degrabă decât hrana lor naturală;
  • Momelile Ratimor cauzează moartea rozătoarelor în aproximativ 4-10 zile. În acest fel rozătoarele nu asociază niciodată otravă cu momeala;
  • Produsele de combatere a dăunătorilor Ratimor sunt potrivite pentru orice problemă de rozătoare pe care vi-o puteți imagina: pot fi aplicate în zone rezidențiale, industriale și rurale, în clădiri din industria alimentară și pot fi plasate în interior și în exterior.
  • Stabilă, de asemenea, în condiții dificile(lumina directă a soarelui, schimbările de temperatură, umiditate).
  • Toate rodenticidele Ratimor sunt înregistrate în registru național al produselor biocide al Ministerul Sănătății și Protecției Sociale.

Distribuitor UNICHEM în Republica Moldova: FPC BIOPROTECT SRL

MD4839, mun. Chișinău, com. Stăuceni, drum M2, km 10, nr.9;

Tel:  +373 691 515 23.

https://bioprotect.md/filtre/?child_term_id=910&tax=magazin_agricol&post_type_name=magazin_agro&term_id=899