Bioprotect - Agricultură eficientă

Spartan 607

Producător: Great Plains, SUA

Cu o lățime de lucru de 6 metri, Spartan 607 poate fi echipat cu un singur buncăr de 5280- Litri, doar pentru semințe sau cu două buncăre a câte 2885-Litri semințe/fertilizant. Poate fi dotat și cu sistem de fertilizare lichidă, opțional. Secțile de însămânțare lucrează bine în toate tipurile de sol. Discurile duble offset cu diametrul de 380mm și 4mm grosime, asigură o zonă de plasare bine formată iar tubul de însămânțare conduce semințele la baza tranșeului pentru a elimina salturile acesteia. Un distribuitor cu rată infinită este în dotarea standard, iar opțional un distribuitor variabil poate schimba rata din cabină.

Descrierea produsului

Transferul hidraulic al greutății.  Secțile de însămânțare ale Spartanului au un grad de flexibilitate mărit, până la 125mm în sus și 75mm în jos, find montate pe un cadru unic. Aripile au un unghi de flotare de până la 10° în jos și 15° în sus. Conectată la un sistem  hidraulic permanent către aripi, aceste caracteristici permit semănătorii să copieze perfect solul. FLOTAȚIE FAȚĂ – SPATE o prindere în două puncte paralelă, leagă centrul semănătorii de căruț. Prinderea superioară este controlată de un cilindru hidraulic. Acesta permite semănătorii o flotație față spate de până la 15° urmărind conturul solului peste dealuri și în văi.

Dozarea – Buncărul lui 607 vine echipat standard cu 4 ieșiri. Spartan poate semăna rapiță de la 1.2 Kg/ ha și grâu până la 360 Kg/ha sau material fertilizant până la 355 Kg/ha.

Roți posterioare de transport cu funcții lift – assist-  Roțile posterioare de tip castor ajută la ridicarea semănătorii în transport. Greutatea utilajului este purtată de căruț și roțile posterioare. În condiți de sol moale, roțile împiedică scufundarea utilajului. De asemeni ele pot fi ridicate de pe sol în timpul lucrului.

Gama de buncăre – Spartan 607 este disponibil cu o gamă variată de buncăre pentru semințe și material fertilizan.

Date tehnice:


Model Spartan 607
Lățimea de lucru 6 m
Transport 3 m
Greutate 10600 kg
Nr de rânduri 40 – 32 buc
Distanță 50 – 190 mm
Puterea necesară a tractorului 170 +