Sportivi remarcabili în vizită la Bioprotect

bioprotect-news

Ne bucurăm să împărtășim cu voi un moment cu adevărat remarcabil din cadrul activităților noastre de la compania Bioprotect. Vineri, pe data de 20 Octombrie, 2023, am avut onoarea de a găzdui vizita unor sportivi excepționali: Zalina Marghiev, Serghei Tarnovschi, Chihaia Mihai, Denis Vieru, Mihail Latîșev și Mihai Culceac, alături de oficiali CNOS. În plus, ne-am bucurat și de prezența energizantă a mascotei Jocurilor Olimpice, Paris 2024, care a sporit nota pozitivă a evenimentului.

Pentru compania Bioprotect, a fost o ocazie extraordinară de a interacționa mai aproape cu acești sportivi talentați, care reprezintă țara noastră la cel mai înalt nivel. Am făcut cunoștință atât cu rezultatele impresionante obținute de acești tineri atleți, cât și cu provocările complexe cu care se confruntă în drumul lor spre excelență și reprezentare națională. Admirăm în mod constant ambiția și dedicarea acestor remarcabili sportivi și suntem recunoscători că putem fi martori la evoluția lor pe plan internațional.

În numele companiei Bioprotect, transmitem sincere mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea acestei zile deosebite pentru noi. Sperăm că am reușit să le oferim o experiență încurajatoare, la fel cum ei ne inspiră și ne motivează în fiecare zi. Continuăm cu determinare să susținem excelența și să încurajăm tinerii noștri sportivi să- și atingă întregul potențial.