Bioprotect - Agricultură eficientă

Glodacid – Plus blocuri de parafină

Producător: Unichem( Slovenia)

Glodacid Plus blocuri de parafină un rodenticid eficient cu cea mai largă gamă de aplicații, eficient, de asemenea, în zonele umede. Potrivit pentru utilizare în subsoluri, canale colectoare și a zonelor din jurul caselor. Foarte atractiv.

Avantaje:

 • Oferă o eficiență excepțională, chiar și atunci când sunt expuse la umiditate sau locuri cu temperaturi ridicate;
 • Substanța activă brodifacoum atinge eficiență ridicată, chiar și în cantități mici – chiar și cu o singura doză;
 • Raticid blocuri cerate Glodacid Plus conțin conservanți care previn mucegaiul și protejează momeala de bacterii și ciuperci.

Ambalaj:

150 g.

Mod de utilizare:

 • Îndepărtați hrana la care rozatoarele pot ajunge ușor (resturi de mâncare etc.).
 • Nu curățați zona infestată imediat înainte de tratament.
 • Plasați momeala în stații de intoxicare sau capcane.
 • Momeala trebuie amplasată  în imediata apropiere a locurilor în care s- a observat prezența rozătoarelor (căi de acces, locuri de cuibari, găuri, viziuni etc.)
 • Amplasați momeala în locuri inaccesibile pentru copii, păsări, animale de companie, animale de fermă și alte animale nevizate.
 • Îndepărtați momeala rămasă sau capcanele la sfârșitul perioadei de tratament.
 • Analizați posibilitatea de a lua măsuri de combatere preventive (astupați găurile, îndepărtați pe cât posibil eventualele surse de hrană).
 • Acest produs ar trebuie să elimine rozătoarele într- o  perioada de 35 de zile.

Împotriva șobolanilor:

1. Plasați raticidul în stații de intoxicare, din carton sau plastic. Utilizati cantități mici, de până la 60 de grame momeala total per stație de intoxicare. Plasați stațiile de intoxiicare la un interval de 10 metri (5 metri în zonele cu infestare masivă) în zonele în care s- a observat activitatea șobolanilor.

2. Verificați stațiile de intoxicare și gradul de consum, cel putin o data la 5- 7 zile și cel puțin săptămânal ulterior. Înlocuiți cuburile consumate, murdare sau deteriorate. Realimentați stațiile dacă este necesar. Continuați până când consumul înceteaza. Repetați tratamentul dacă infestarea reapare.

3. Nu măriți cantitatea de raticid din stațiile de intoxicare.

Împotriva șoarecilor:

1. Plasați raticidul în stații de intoxicare, din carton sau plastic. Utilizați cantități mici, de până la 5 g – 20 de grame momeală total per stație de intoxicare. Plasați stațiile de intoxicare la un interval de 5 metri (2 metri în zonele cu infestare masivă) în zonele în care au fost văzuți șoareci.
 
2. Verificați stațiile de intoxicare și gradul de consum, cel puțin o dată la 10-14 zile. Înlocuiți cuburile consumate, murdare sau deteriorate și completați necesarul de raticid. 
 
Pentru utilizare în sistemele de canalizare, unde nu există risc pentru copii, animale de companie și specii neavizate se vor securiza cuburile cu sârmă, de structurile care permit acest lucru, astfel încât cuburile să nu fie luate de apă.