Începerea Campaniei „Roadă Bună Adunată, Odihnă Balneară Asigurată”

bioprotect-news

Anunțăm cu bucurie startul campaniei noastre promoționale intitulată: ‘Roadă bună adunată, odihnă balneară asigurată’. Această campanie este o expresie a aprecierii noastre pentru loialitatea ta, pentru alegerea produselor și serviciilor noastre.

La totalizarea campaniei, câștigătorii vor primi vouchere turistice valorice, care le pot prezenta companiilor turistice din Republica Moldova din momentul înmânării voucherului până la 20 Decembrie 2024, alegând destinațiile de vacanță și perioada acestora la propria discreție. Valoarea voucherelor incluse în campanie promoțională:  

  • Premiul 1 (2 vouchere) – în valoare de 4000 Euro
  • Premiul 2 (3 vouchere) – în valoare de 3000 Euro
  • Premiul 3 (5 vouchere) – în valoare de 2000 Euro
  • Premiul 4 (30 vouchere) – în valoare de 1000 Euro
  • Premiul 5 (35 vouchere) – în valoare de 700 Euro

Perioada campaniei: 3 Ianuarie – 23 Decembrie, 2023

Cum poți câștiga?

Achizițiile tale de inputuri agricole, fertilizanți și semințe de la Bioprotect, cu respectarea termenelor de plată a acestora, în sumă mai mare de 400 de mii de lei, te vor înscrie automat la extragerea pentru câștigarea unuia dintre cele 5 categorii de premii puse la bătaie! Cu cât faci mai multe procurări, cu atât ai mai multe șanse de câștig!

Fii parte din campania noastră și pregătește-te să câștigi în acest an!

Vă mulțumim tuturor că sunteți alături de noi. Vă dorim mult succes în campanie și să vă bucurați de premiile speciale în 2023!