Fermierii din Vulcănești – încântați de noul model de utilaj agricol – Terra Max de la Great Plains

bioprotect-news

În scurt timp de la lansarea noului model –  Terra Max, în urma prezentării noului produs la expozițiile europene cu profil agricol, utilajul hibrid a ajuns și la noi în țară. Fermierii din Vulcănești au rămas impresionați de acest utilaj hibrid – extrem de versatil.

Cu capacități de finisare de înaltă calitate, Terra-Max este un instrument hibrid de prelucrare a solului care oferă o versatilitate excepțională pentru diferite condiții de câmp și climatice. Terra-Max-ul poate efectua lucrări de prelucrarea solului în tehnologia verticală, până la cea convențională, și orice între ele, atât pentru prelucrarea de toamnă, cât și cea de primăvară, abordând o mare varietate de nevoi, de la dimensionarea reziduurilor până la capacitățile de finisare și pregătire a patului germinativ.

Noutatea pe Terra-Max este discul TurboSpeed™. Acesta realizează o prelucrare impresionantă a solului la viteze mari de operare.  Discul TurboSpeed a fost dezvoltat combinând unele dintre cele mai bune caracteristici de la TurboBlade, discul cu care este echipat Turbo-Max-ul și SpeedBlade-ul de mare succes, prezent pe discul Velocity.

Pentru un rezultat de înaltă calitate, cadrul utilajului a fost prelungit, iar la posterior a fost dotat standard cu o grapă cu colți și un tăvălug dublu cu bare ajustat de presiune hidraulică activă. Toate lucrează împreună pentru a oferi un finisaj de înaltă calitate a patului germinativ. Terra-Max are un design optimizat al cadrului iar arcurile discurilor au fost ranforsate pentru a exercita o presiune constantă a lamei pe sol. Pentru o întreținere ușoară și o durabilitate sporită, garniturile TillXtreme cu 7 sigilii previn intrarea corpurilor străine între rulment, carcasă și mosor.

Terra-Max este disponibil în modele de 10′ până la 40′ (3 – 12,2 m). Modelele cu transport de 3 m sunt disponibile și în lățimi de lucru de 6 și 7,5 m. Numit „Terra”, adică „Pământ”, unealta hibridă Terra-Max este pregătită să obțină rezultate agronomice excepționale sezon după sezon. Adăugarea echipamentului Turbo-Seeder face din Terra-Max soluția ideală pentru producătorii de furaje pentru animale, crescătorii de animale, culturi de acoperire și chiar pentru operațiunile de cultură pe rând.

 

Bioprotect este distribuitor oficial Great Plains în Republica Moldova. Pentru mai multe detalii: 

  • Mobil: 068 877 866; 069 157 670; 061 010 034.