Bioprotect: soluții integrate pentru recolte bogate în livezi la Ziua Fructelor

bioprotect-news

Pe 7 Iulie, 2023, Bioprotect a participat la cea de-a V-a ediție a Expoziției Specializate de tehnică și inovații pentru pomicultură „Ziua Fructelor”. Evenimentul anual, dedicat producătorilor și exportatorilor de fructe din țara noastră, organizat de Asociația Moldova Fruct în parteneriat cu USAID, a reunit zeci de producători agricoli și reprezentanți ai mediului de afaceri din Republica Moldova în livada ”Prodcar”, localitatea Căzănești, raionul Telenești.

Recunoscând diversitatea practicilor agricole și a cerințelor culturilor pomicole, Bioprotect oferă o gamă largă de soluții inovative personalizate.

Înțelegând complexitățile culturilor pomicole și susceptibilitatea acestora la boli și dăunători, în noile condiţii ale economiei de piaţă, în care amortizarea cheltuielilor investite trebuie să se realizeze rapid, în care randamentele şi calitatea fructelor au tendinţă de maximizare datorată competiţiei.  Bioprotect se asigură că fermierii își pot îmbunătăți recolta, prin portofoliul său cuprinzător de produse incluzând: îngrășăminte de bază, fertilizanți foliari și biostimulatori, erbicide, fungicide, insecticide, regulatori de creștere, dar și  servicii de analiză de sol și a apei pentru irigații, menținând, în același timp, cele mai înalte standarde de calitate.

Participarea companiei Bioprotect la Ziua Fructelor, demonstrează angajamentul său de a oferi fermierilor instrumentele necesare pentru a practica o pomicultură modernă, de profitabilitate înaltă, consolidându- și poziția de partener de încredere pentru fermierii care caută soluții eficiente de protecție a plantelor.