Bioprotect – partener al turneului Internațional de badminton ”OLYMPIA CUP, 2022”

bioprotect-news

În perioada 16 – 18 Septembrie, peste 120 de sportivi pasionați de badminton au concurat pentru locuri de frunte  la Turneul Internațional de badminton – ”OLYMPIA CUP, 2022”.

Competiţia a fost organizată de Federația Sportivă Națională de Badminton din Republica Moldova  sub egida  Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Pentru Bioprotect, în calitate de partener principal, a fost o deosebită onoare să fim alături de cei mai buni jucători de badminton din Republica Moldova, România, Ucraina și India, asumându-ne angajamentul pe deplin, de a susține și promova acest sport, prin oferirea posibilității desfășurării acestui turneu și premierea sportivilor.

Turneul s- a desfășurat în incinta spaţiosului Complex sportiv al Universităţii de Medicină şi Farmacie ” NicolaeTestemiţanu”. Meciurile au fost spectaculoase, de maxim interes, cu performanțe pentru: echipa mixtă, la dublu masculin – Cunev Petru (Moldova) și Mykola Shkliaiev(Ucraina),  la dublu femenin, categoria WD OPEN, surorile Vlada Gînga și Paola Gînga din Republica Moldova, au învins perechea din Ucraina- Olga Gherasimova și Daria Sibiryakova.

 

Trofeele și medaliile au fost înmânte de către atleta, Vicepreședinta Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Zalina Marghieva.

Bioprotect vă îndeamnă să practicați acest sport minunat, care are o serie de beneficii semnificative asupra organismului.