Bioprotect alături de Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv al Republicii Moldova susţine performanţa sportivilor ţării

bioprotect-news

Bioprotect și Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv al Republicii Moldova au semnat un parteneriat pentru susținerea sportivilor țării noastre, aflați în pregătire pentru Jocurile Olimpice 2024.

Bioprotect își continuă cu consecvență tradiția în susținerea sportului, prin prisma activităților de Responsabilitate Socială Corporativă.  În acest sens, pe 03 Aprilie, 2023, la Casa Olimpică, Bioprotect și Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS) al Republicii Moldova au semnat un parteneriat care are la bază promovarea sportului, a mișcării olimpice, a performanței sportive și diseminarea valorilor sportului național.

Parteneriatul dintre Bioprotect și CNOS s- a parafat, în cadrul unui eveniment oficial, în care Comitetul naţional olimpic şi sportiv (CNOS) din Republica Moldova, i-a prezentat, pe viitorii participanți la cea de-a treia ediţie a Jocurilor europene, care va începe pe 25 iunie, la Cracovia.

Deschiderea ediției a III-a a Jocurilor Europene, va avea loc în perioada 21 iunie – 2 iulie 2023 la Cracovia-Malopolska, Polonia.

Drumul sportivilor către Jocurile Olimpice de la Paris 2024 trece prin Cracovia și Malopolska. Importanța acestor Jocuri Europene este foarte mare. Pentru o serie de sporturi aceste competiții vor reprezenta criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Vor fi puse în joc 124 de calificări directe pentru Paris 2024 la 19 probe sportive. De asemenea, Jocurile Europene de la Cracovia-Malopolska vor substitui Campionatele Europene pentru 12 probe sportive.

La evenimentul de prezentare a Jocurilor Europene de la Cracovia- Malopolska 2023 au participat reprezentanții MEC, Ambasadorul Poloniei în Republica Moldova Dl. Tomasz Kobzdej, conducerea CNOS și a Federațiilor Naționale, sportivii calificați la Jocurile Europene.

Pentru compania Bioprotect este o onoare această asociere consacrată consolidării sportului moldovenesc. Perseverența, dăruirea și efortul sportivilor noștri trebuie încurajate și susținute. De aceea, vom utiliza resursele pe care le avem, pentru a impulsiona performanța  sportivilor care se află în pregătire pentru competiții de calificare  și vom acorda opt burse olimpice sportivilor desemnați. Împreună pentru succesul olimpic! Hai, Moldova!