Bioprotect a participat la Expoziția Specializată de tehnică și inovații pentru pomicultură „Ziua Fructelor”

bioprotect-news

Bioprotect a participat la cea de-a III-a ediție a Expoziției Specializate de tehnică și inovații pentru pomicultură „Ziua Fructelor”, care a avut loc pe 9 iulie, 2021, în localitatea Coșernița, r-nul Criuleni.  

În calitate de sponsor general, dar și ca membri ai Asociației Moldova Fruct considerăm că, un astfel de eveniment este unul important și necesar pentru domeniul horticol, atât pentru producătorii de fructe, cât și pentru companiile furnizoare de soluții de protecție, noi tehnologii și echipamente pentru lucrări mecanizate inclusiv a procesului de recoltare. Programul expoziției a demarat cu seminare teoretice, în cadrul cărora Bioprotect a abordat aspecte importante cum ar fi principalele tratamente de protecție recomandate la livezi în contextul restricționării mai multor substanțe active, de asemenea a prezentat și noile produse bio comercializate de către compania noastră.

 

Totodată, în cadrul evenimentului Bioprotect prin intermediul laboratorului Biolab Test a lansat pe piață un serviciu unic pentru fermieri –  abonament anual de testări agrochimice. Beneficiarii au incluse în pachet 7 testări complexe – 6 pentru mostrele de sol și una pentru apă de irigație și tratări fitosanitare.  

Pachetul are valabilitate anuală, iar fermierul are posibilitatea de a efectua testări la necesitate pentru a monitoriza disponibilitatea nutrienților în diferite faze de dezvoltare a culturii sau chiar la pregătirea terenului pentru semănat sau plantat. Astfel, această practică valoroasă în agricultura modernă pentru randamente maxime și producții de calitate a devenit mai accesibilă producătorilor agricoli din țara noastră. Pentru detalii, consultații și solicitări apelați 067777997 sau 022 600 700, www.biolab.md

 

Un alt subiect discutat a vizat ”Importanța respectării procedurilor de: Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție în depozite  și unitățile industriale. Bioprotect dispune de o gamă vastă de biocide (insecticide și rodenticide) care fac față oricărei probleme întimpinate de producători. Toate produsele biocide utilizate sunt înregistrate în registrul substanțelor biocide deținut de Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

Ținem foarte mult la colaborarea cu fermierii noștri și le aducem cele mai inovative produse și servicii pentru a obține fructe de înaltă calitate.