Bioprotect - Agricultură eficientă

Yield-Pro® de 4- 6- și 8- rânduri

Semănători seria Yield-Pro®: YP-425A, YP-425A3P, YP-625A, YP-625A3P, YP-825A, YP-825A3P.
Producător: Great Plains, SUA

Un proverb spune că lucrurile bune vin în pachete mici și asta este o certitudine în cazul semănătorilor de prășitoare Yield-Pro® de 4- 6- și 8- rânduri, de la Great Plains. Este timpul să oferim și fermierilor mai mici, accesul la tehnologiile de creștere a randamentului, tehnologii deja prezente la semănătorile de mare capacitate. Inginerii Great Plains au creat, având că bază sistemul de dozare Air-Pro®, trei modele noi.

Descrierea produsului

Pentru un plus de versatilitate, semănătorile Yield-Pro de 4-, 6-, și 8- rânduri pot fi configurate fie în sistem convențional sau în sistem de însămânțare în rânduri gemene cu distanța efectivă de 30″, 36″, 38″, sau 40″. În plus, toate modelele sunt disponibile în sistem tractat sau prindere în trei puncte pe tiranții tractorului. Că și surorile mai mari, semănătorile de 4-, 6-, și 8 rânduri, pentru o mai bună precizie, sunt dotate cu secții de însămânțare Seria 25, durabile și ușor de întreținut, secția de însămânțare Seria 25 este una dintre cele mai bune secții de însămânțare din piață. Nu numai că punem la dispoziție o gamă variată de discuri pentru diferite culturi, dar fermierii pot să aleagă dintr-o gamă diferită de roți de închidere pentru diferite soluri sau tehnologii. Pentru o acuratețe desăvârșită un ventilator angrenat hidraulic produce aer pozitiv pentru secțiile Air-Pro®. Un sistem de transport al aerului asigură o presiune egală în toate secțiile.
Buncăr polimer  – buncărul individual oferă un bun transfer gravitațional al semințelor către secțiile Air-Pro® Capacitatea buncărului este de 58 litri / rând.

Sistem de aer pozitiv – Ventilatorul de 15cm, hidraulic, produce suficientă presiune în camerele semințelor

Marcatori
 – Se pot atașa opțional un set de marcatori hidraulici cu disc cranelat.