Bioprotect - Agricultură eficientă

V- 300 / V-300F

Producător: Great Plains, SUA

V-300 este o semănătoare mecanică de capacitate mare destinată condițiilor grele din tehnologia zero lucrări sau minimum.

 

Descrierea produsului

V-300-  dispune de un buncăr capabil sa aplice până la 800 Kg/Ha de fertilizant solid, dotat cu un perete ajustabil care să separe fertilizantul de semințe. În partea din față este dotată cu un sistem patentat de prelucrare a terenului format din discuri turbo. Se poate aplica o presiune de până la 250 Kg pentru fiecare rând, prin simplu transfer al greutății tractorului sau cu ajutorul unor greutăți suplimentere. Poate fi dotată cu un tăvălug opțional, poziționat central, de tip Paker pentru o mai bună consolidare și flotație. Pivotul central din spatele secției cu disc dublu 00 asigură o suprapunere perfectă a zonei de însămânțare peste zona prelucrată în banda de 20 – 50mm. Discurile duble cu diametrul de 330mm sunt decalate și montate pe un pivot hidraulic ajustabil. Datorită mișcării acestuia acuratețea la însămânțare crește.

Secții duble seria 00 – Secțile de însămânțare seria 00 sunt standard, create pentru acuratețe, sunt dotate cu două discuri de 330mm x 4mm offset. Resortul montat în diagonală asigură o presiune de până la 68 Kg și când se prelucrează o zonă dură, pentru a proteja secția, reacționează ca un telescop. Pentru adâncime se pot seta până la 18 variante individuale

Tăvălug Packer
– Un tăvălug tip Paker este opțional. Montat între cele patru roți ale semănătorii, acesta oferă o consolidare activă pe toată lățimea de lucru a semănătorii.

Tavă de calibrare – Semănătoarea V 300 este dotată cu tavă de calibrare standard.

Buncăr pentru semințe fine, optional. Pentru a completa buncărul principal, V 300 poat fi dotată cu un buncăr pentru semințe mici. Fermerii care doresc să revigoreze pășunile pot alege să semene două tipuri de iarbă simultan.

Buncăr variabil – Modelul V-300F vine dotat cu o partiție separată pentru fertilizare, având 9 setări posibile pentru diferite rate de dozare.

Date tehnice


Model V300
Lățimea de lucru 3 m
Transport 3 m
Greutate 3689 kg
Nr. de rânduri 19
Distanța 158 mm
Capacitatea buncăr 3100 L
Puterea tractorului necesară 100
Model V300F
Lățimea de lucru 3 m
Transport 3 m
Greutate 4188 kg
Nr. de rânduri 19
Distanța 158 mm
Capacitatea buncăr Semințe : 1900 L/ Fertilizator: 1649 L
Puterea tractorului necesară 100