Bioprotect - Agricultură eficientă

Terra 5 Pro 1180

Cultivatorul de prelucrare continuă Terra 5  este utilizat pentru pregătirea înaltă a calității solului acoperit cu reziduuri de plante înainte de însămânțare și pentru tratarea vaporilor. Un cultivator pentru însămânțarea prealabilă ajută la depășirea buruienilor, la nivelarea solului  și la afânarea solului cu pregătirea patului germinativ.
Rezultatul este obținut cu ajutorul arcurilor cu spirală dublă.

Pentru  a realiza prelucrarea solului în totalitate și trecerea liberă a reziduurilor vegetale , fără înfundarea labei , se montează pe un support cu arc dublu , cu caracteristici înalte de lucru al produselor Bellota ( Spania ) în 5 rânduri de brăzdare.
Pentru nivelarea suprafeței câmpului în spatele labelor ascuțite este montată în trei rânduri de brăzdare o grapă spiralată cu unghi de atat reglabil. Strivirea finală a bulgărilor și nivelarea suprafeței câmpului se efectuează prin intermediul a patru role plate.
Construcția inteligență a tuturor modurilor cultivatorului realizează  o lucrare simplă și maxim  de eficientă. Amplasarea mecanismelor de lucru pe cinci rânduri asigură o cultivare amănuntă a solului și oferă până la 4 cm de suprapunere reciprocă între rândurile mecanismelor de lucru în timpul procesării , chiar și țînând seamă de uzura brațului ascuțit în procesul de cultivare , astfel garantând tăierea completă a buruienilor.

Descriere produs

Pentru mai multe detalii accesează https://www.youtube.com/watch?v=-v2L3t1bBd4&feature=emb_logo

Date tehnice


Lățimea de lucru (m) 11.8
Productivitate (ha/h) 9.3 - 14
Greutate (kg) 4700
Adîncimea de lucru (mm) 0 - 120
Numărul de rânduri 5
Puterea tractorului necesară (cp) 260
Viteză de lucru  (km/h) 12
Viteză de transport (km/h) 20
Tipul agregatului Remorcat
Lățimea de lucru a brațului plat de tăiere (mm) 310
Numărul de grape dințate (buc) 57
Numărul de cilindri de tasare (buc) 6
Dimensiunile în stare de lucru (mm) 7670x1170x1400
Diminesiunile în stare de transportare 7670x4950x4200