Bioprotect - Agricultură eficientă

Spartan 907

Producător: Great Plains, SUA

Cu o lățime de lucru de 9m, Sparatan 907 este echipat cu două buncăre de 3500-litri capabil să livreze sămânță sau fertilizant solid din oricare buncăr fără modificări. Semințele și fertilizantul sunt combinate pe rând. Ca și la modelul 607, Spartan 907, este dotat standard cu o cutie de viteză standard, iar opțional se poate atașa o cutie variabilă care va permite schimbarea dozajului din cabina tractorului.
Secțiile de însămânțare pot opera fără probleme în orice tip de sol. Două discuri offset de 380mm x 4 mm asigură crearea unui tranșeu perfect, iar tubul de însămânțare conduce sămânța cu precizie pe fundul tranșeului eliminând efectul de sămânță săltăreață.

Descrierea produsului

Transferul hidraulic al greutății  – Secțile sunt montate pe un sistem de transfer hidraulic al greutății cu formă paralelipipedică. Acest sistem aplică o presiune pre-setată pe toată lățimea de lucru și menține geometria dintre secții și sol. Prinderea în două puncte permite utilajului să flexeze față – spate și astfel oferă o mai bună copiere a terenului pe dealuri și văi. Secțile de însămânțare ale Spartanului au un grad de flexibilitate mărit, până la 125mm în sus și 75mm în jos, find montate pe un cadru unic. Aripile au un unghi de flotare de până la 10° în jos și 15° în sus, aceste caracteristici permit semănătorii să copieze perfect solul.

Dozarea – Buncărul lui 907 vine dotat standard cu un dozator cu 6 ieșiri. Spartan 907 poate semăna rapiță de la 1.2 Kg/ha și grâu până la 360 Kg/ha sau material fertilizant până la 355 Kg/ha.

Floating hitch – Prinderea flotantă cu o flexare sus- jos de 9 grade, permite semănătorii să urmeze tractorul pe văi și dealuri independent de mișcările acestuia.

Discuri frontale, opțional – Semănătoarea poate fi echipată cu un disc ce exercită o presiune constantă de 250 Kg care poate pregăti solul într-o bandă de 30-50 mm, oferindu-vă posibilitatea de a semăna în sistem direct, dacă este nevoie. Puteți alege între două tipuri de discuri, Turbo Blades – un disc patentat dedicat volumelor mari de resturi vegetale sau Fluted Coulter construit pentru a penetra solurile grele și de a creea un tranșeu mai generos.

Opțiuni pentru secția de însămînțare  – sistem de presare a semințelor– KEETON – Sistem pentru presarea semințelor și aplicarea fertilizantului lichid. Secția poate fi dotată cu acest sistem dar și cu tub de fertilizare. Creat pentru a aplică pe fundul tranșeului, numai N/P/K starter.

Date tehnice


Model Spartan 907
Lățime de lucru 9 m
Transport 3 m
Greutate 3700 Kg
Nr de rânduri 60, 48, 36
Distanța 150-190 -250
Puterea tractorului necesară 280 CP