Bioprotect - Agricultură eficientă

Încărcător telescopic CAT TH357D

Aveți nevoie de un utilaj performant, care să fie și economic în același timp? Încărcătorul CAT TH357D este alegerea cea mai potrivită! Motorul a fost conceput în două variante de putere pentru a oferi performanță ridicată cu un consum eficient de carburant și emisii reduse.

Motorul a fost conceput astfel încât oferă un consum de combustibil deosebit de eficient, oferind în același timp un nivel superior de performanță pentru a face față tuturor solicitărilor. Acesta este prezentat în două variante de putere, ambele respectând Standardele UE Stage IV de emisii.

Descriere produs

Eficiență operațioanală este dată de dimensiunile sale, 2.4 m lățime și 2.5 m înălțime, astfel încât se poate manevra cu ușurință. Este multifuncțional, putând fi utilizat la diverse sarcini prin schimbarea într-un timp scurt a accesoriilor CAT. La această capacitate participă și sistemul hidraulic îmbunătățit cu o nouă pompă cu cilindree variabilă și funcție de reglare a cuplului, astfel încât echilibrează puterea și debitul în funcție de cerințele aplicației. 

Durabilitatea componentelor utilajului este conferită de oțelul de cea mai înalta calitate din care sunt 

realizate. Acestea sunt proiectate computerizat și au fost supuse unor teste riguroase de durabilitate și uzură pentru a asigura respectarea tuturor cerințelor aplicațiilor și așteptărilor clienților.

Confortul și siguranță operatorului sunt asigurate de cabina mare și spațioasă, multitudinea comenzilor intuitive afișate pe ecran și a butoanelor de comandă de pe joystick. Vizibilitatea în spatele utilajului este facilitată de oglinzile stânga și dreapta.

Date tehnice


Model motor Cat® C3.4B
Putere brută:  83 / 92.6 kW  (111 / 124 HP)
Cuplu maxim: 460 / 530 Nm
Greutate operațională cu tablier și furci 7.785 kg
Capacitatea de încărcare 3500 kg
Înălțimea maximă de ridicare 7 m
Rază maximă de acțiune în față 3.65
Lungime totală utilaj 5 m
Pompă hidraulică 140 L
Presiune 260 Bari
Rezervor combustibil 148 L
Transmisie PowerShift 6 viteze
Lungime 5000 mm