Bioprotect - Agricultură eficientă

Grapă rotativă Harvest 900

Grapă rotativă Harvest este proiectată pentru cultivarea continuă și între rânduri a oricăror culturi și a tuturor tipurilor de soluri. Mai mult, utilizarea grapei rotative în regiunile în care lipsește umiditatea este deosebit de eficientă pentru a asigura conservarea umidității, precum și pentru afânarea solurilor stâncoase și foarte dure. Deasemenea ,  grapă este folosită pentru combaterea buruienilor și plantarea reziduurilor de cultură în sol.

Grapă rotativă Harvest constă dintr- un tocător, cadru central și două aripi. Fiecare aripă este echipată cu o roată de sprijin utilizată pentru funcționarea directă a unității.
Cilindrii hidraulici sunt folosiți pentru a transferă unitatea  în  poziția de transport sau în poziția de lucru. Cilindrii hidraulici mici sunt folosiți pentru așezarea greblei în poziția de transport.
Grapă poate fi folosită atât la  pre-însămânțare, cât și după însămânțare pentru cultivare. După însămânțare, acest agregat afână solul, împiedicând astfel germinarea târzie a boabelor. De asemenea, procesul de afânare  crește porozitatea solului, contribuind astfel la o distribuție uniformă a oxigenului și a umidității în sol și duce astfel la întărirea și creșterea plantei și făcând-o mai rezistență la secetă.

Date tehnice


Lățimea de lucru (m) 9
Productivitatea (ha/h) 13.5 - 18
Greutatea ( kg ) 2600
Adîncimea de lucru ( mm ) 30 - 60
Număru de rânduri ( unit ) 44
Puterea necesară a tractorului ( cp ) 120
Viteză de lucru     ( km / h ) 15 -20
Tipul agregatului Montat
Dimensiunile în stare de transport ( mm ) 4750x2200x2000
Dimensiunile în stare de lucru       ( mm) 9000x1360x2000