Solutii moderne pentru recolte performante

Produse și servicii

Oferta de produse distribuite de companie include produse de uz fitosanitar [ Oferta -generală 2017 ], semințe, material semincer și săditor, mini inventar agricol, echipamente de protecție individuală și diverse accesorii pentru o agricultură modernă.

Compania se orientează spre asigurarea producătorilor agricoli cu produse cu un înalt grad de selectivitate și calitate, menite să sporească productivitatea recoltei.

Produse de uz fitosanitar:
Insecticide, oferta Bioprotect pentru 2011 Fungicide, oferta Bioprotect pentru 2009 Erbicide, oferta Bioprotect pentru 2009 Desicanti, oferta Bioprotect pentru 2009 Produse pentru tratarea semintelor, oferta Bioprotect pentru 2009 Rodenticide, oferta Bioprotect pentru 2009 Adjuvanti, oferta Bioprotect pentru 2009 Fertilizanti, oferta Bioprotect pentru 2009
 
§ Scheme de protecție - 2017

În scopul facilitării muncii producătorilor agricoli și îmbunătățirii calității produselor cultivate, specialiștii companiei elaborează programe individuale de protecție și sporire a productivității culturilor agricole.

Orice persoană interesată poate primi informații detaliate referitoare la sistemele de protecție contra bolilor și dăunătorilor culturilor agricole, erbicidare și fertilizare optimă a câmpurilor.

Descărcați aici programe de protecție pentru fructe, legume și diverse culturi cerealiere: