Bioprotect - Noutatile Companiei
CSR, Bioprotect vine cu o initiativa de organizare a unei mici sarbatori pentru batrini de la centrui de zi pentru persoane in etate

01 octombrie - ZIUA PERSOANELOR ÎN ETATE!

BIOPROTECT, alături de Asociația pentru educație "NEOHUMANIST", vine cu o inițiativă de organizare a unei mici sărbători pentru bătrânii de la Centrul de Zi pentru persoane în etate și de la Centru de plasament permanent pentru vârstnici, din or. Strășeni.

Iar urmare a discuțiilor purtate cu artista, dna Valentina Osoianu, copiii din ansamblul folcloric IEDERA au venit să bucure auzul și văzul bătrînilor din azil cu frumoasa muzică folclorică a neamului nostru.

Considerăm că fiecare din noi are posibilitatea să-și aducă într-un fel sau altul aportul pentru a aduce lumină pe chipul încărunțit al bătrînilor noștri

Considerăm că fiecare din noi are posibilitatea să-și aducă într-un fel sau altul aportul pentru a aduce lumină pe chipul încărunțit al bătrînilor noștri.

De aceea angajații companiei au colectat bunuri și bani pentru a procura careva bunuri de primă necesitate, iar gospodăriile agricole cu care lucrează BIOPROTECT au oferit cu deschidere struguri și mere din recolta anului curent.

 

 

<< Înapoi la noutăți