Bioprotect - Noutatile Companiei

Medalia de Aur și Premiul I la nominația "Noutatea Anului", în cadrul expoziției MOLDAGROTEH - 2009

Bioprotect, moldagrotech Moldagrotech, expoziție internațională BIOPROTECT a fost decernată cu medalia de Aur și Premiul I la nominația „Noutatea Anului”  pentru produsul Vapor Gard, distribuit cu drept de exclusivitate în R. Moldova prin intermediul companiei AVENTRO

În perioada 21-25 octombrie, 2009 BIOPROTECT a participat la Expoziția Internațională MOLDAGROTEH - 2009, eveniment organizat de Centrul Internațional de Expoziții "Moldexpo" SA și Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al R. Moldova.

Compania a expus întreaga gamă de produse de uz fito-sanitar, distribuite cu drept de exclusivitate în R. Moldova, prezentate în ambalaje comode mari, cît și micro-ambalaje și diverse accesorii pentru agricultură eficientă, printre care: mini inventar agricol, echipamente de protecție individuală, precum și diverse mănuși din piele destinate diverselor lucrări agricole.

Certitudinea calității și eficienței produselor companiei a fost confirmată încă odată prin faptul că în cadrul MOLDAGROTEH, BIOPROTECT a fost decernată cu medalia de Aur și Premiul I la nominația "Noutatea Anului" pentru produsul Vapor Gard, distribuit cu drept de exclusivitate în R. Moldova prin intermediul companiei AVENTRO (Elveția)

 


<< Înapoi la noutăți