Bioprotect - Noutatile Companiei

”Cu Bioprotect obținem recolte excelente de fructe”

Bioprotect a participat la expoziția specializată de tehnică și inovații pentru pomicultură “Ziua Fructelor”, organizată în premieră în Republica Moldova, de către Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe “Moldova Fruct”. Evenimentul a avut loc pe 6 iulie,2018 în livada Domultera SRL, din s. Domulgeni, raionul Florești.

BIOPROTECT își consacră experiența tehnologică, fertilizanții, stimulatori și regulatori de creștere, produse de uz fitosanitar de cea mai înaltă calitate, resursele sale umane pentru a obține împreună cu pomicultura recolte bogate și calitative de fructe.

Cei 12 manageri regionali ai companiei sunt oricând gata să vină cu un sfat profesionist și să pună la dispoziția fermierilor-pomicultori toate componentele necesare pentru obținerea celor mai bune recolte.

Foarte important pentru echipa noastră este de a formula recomandări care să coreleze cât mai optimal siguranța rezultatelor obținute cu costurile suportate. BIOPROTECT demonstrează prin exemple concrete că putem obține rezultate excelente, suportând cheltuieli mai optimale comparativ cu recomandările altor companii.<< Înapoi la noutăţi