Bioprotect - Noutatile Companiei

Seminare regionale cu tematica „Performanțe și Inovații în domeniul protecției și fertilizării plantelor”

În perioada 30 Ianuarie – 9 Februarie, 2018 compania BIOPROTECT a organizat şapte seminare regionale cu tematica „Performanțe și Inovații în domeniul protecției și fertilizării plantelor” , care a întrunit peste 1000 de fermieri.

BioProtect - seminare 2017

În cadrul seminarelor Inginerii agronomi ai companiei Bioprotect au abordat principalele problematici în domeniul protecţiei şi fertilizării plantelor, au prezentat noutățile pentru sezonul 2018, precum și mai multe exemple de succes obținute de către clienții săi în sezonul agricol 2017.

BioProtect - seminare 2017

Deasemenea, la seminare au participat și unii parteneri așa ca Daymsa, Pioneer, Saaten Union, Caussade, Phosagro, Timac Agro, care la rândul lor au venit cu noutățile din portofoliu, precum și cu recomandări tehnologice.

BioProtect - seminare 2017

În așa fel, compania BIOPROTECT consolidează și mai mult relațiile cu producătorii agricoli, fiind tot mai apoape de ei, având ca scop nu doar oferirea unei game vaste de produse dar și sprijinirea maximă în tot procesul tehnologic în vederea obținerii rezultatelor de performanță.

<< Înapoi la noutăţi