Bioprotect - Noutatile Companiei

BIOPROTECT a devenit unicul importator și distribuitor autorizat în Republica Moldova pentru produsele marca DAYMSA, Spania

BioProtect - seminare 2017

BIOPROTECT a devenit unicul importator și distribuitor autorizat în Republica Moldova pentru produsele marca DAYMSA, Spania. Colaborarea a început în 2016, când produsele DAYMSA au fost testate pe loturile demo, iar în anul curent produsele deja se bucură de un succes formidabil în rândul fermierilor.

DAYMSA face parte din grupul de companii SAMCA din Spania, care exploatează încă din 1970 minele subterane și de suprafață din Valle de Arino. Este singura companie din lume care valorifică din plin depozitele recent descoperite de Leonardită. Fiind considerat la început doar un praf supărător, care intră în piele, acest cărbune de suprafaţă care nu arde, s- a dovedit a fi, în mod surprinzător, un excelent ameliorator al solului pentru conținutul său ridicat de acizi humici. Acizii humici din Leonardite, atât în forma lor solidă cât și în extractul lichid dezvoltat de către DAYMSA, aplicați în sol, constituie un complex argilo - humic, mecanism care îmbogățește și transformă solul sărac în unul bogat și fertil.

În Republica Moldova, sunt omologate patru produse de top marca DAYMSA: NATURAMIN - WSP, TERRENOVA, RAIZA și NATURFOS.

<< Înapoi la noutăţi