Bioprotect - Noutatile Companiei

Trofeul de Aur şi Trofeul de Bronz pentru produsele DAYMSA, distribuite în Republica Moldova de către BIOPROTECT

BioProtect - seminare 2017

În perioada 18 - 21 octombrie 2017, s- a desfăşurat cel mai mare şi important eveniment agricol din Republica Moldova, expoziţia Moldagrotech Autumn (ediţia a XXXIII-a), organizată anual de către MOLDEXPO în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova şi Federaţia Naţională a Fermierilor din Moldova.

BioProtect - seminare 2017

Tradițional, la MOLDAGROTECH (autumn) s- a desfăşurat concursul "Noutatea anului", la care s-au înscris producători și comercianți de mașini și echipament agricol și utilaj pentru industria prelucrătoare, produse fitosanitare și fertilizanți pentru sectorul agroalimentar. BIOPROTECT a participat cu două produse de ultima generaţie- marca DAYMSA: NATURAMIN WSP și RAIZA. BIOPROTECT şi-a demonstrat din nou supremaţia fiind premiaţi cu Trofeul de Aur pentru produsul NATURAMIN WSP şi Trofeul de Bronz pentru produsul RAIZA, produse de DAYMSA (Spania).


Bioprotect seminar 2017

Naturamin WSP

Este produsul cu cel mai bogat conținut de pe piață (80% p/p), remarcându-se prin conținutul său ridicat de serină și prolină, promotorii de glicină-betaină, principalii protectori împotriva stresului termic și hidric.

NATURAMIN- WSP este indicat mai ales pentru evitarea și depășirea proceselor de stres de orice natură: fizică (frig, îngheț, ploi, căldură etc.), chimică (carențe, fito-toxicitate etc.), fiziologică (stres hidric) sau biologică (mane), precum și pentru creșterea producției. Se vor obține plante mai sănătoase, mai eficiente și mai bine adaptate la condițiile de cultivare. În acest sens este indicat și pentru îmbunătățirea proceselor de acumulare a rezervelor și îmbunătățirea calității organoleptice și a producției recoltelor.

Scopurile pentru care se recomandă folosirea Naturmin-WSP:
  • favorizează activitatea culturii în momentele de dezvoltare maximă în scopul obținerii unei productivități maxime.
  • ajută cultura să depășească situațiile de stres provocate de fito-toxicitate, secetă, mane, temperaturi extreme și boli.
  • Naturamin-WSP - conține substanțe precursoare de auxină, inductori de înflorire și stimulatori de creștere.

RAIZA - activator al dezvoltării radiculare

  • reduce şocul post- transplantare
  • măreşte posibilităţile de prindere după transplantare
  • îmbunătăţeşte dezvoltarea radiculară
  • creştere rapidă şi echilibrată.

Raiza constituie, graţie componentelor pe care le introduce în rizosferă, un biostimulator al sistemului radicular. Este indicat mai ales pentru stimularea dezvoltării rădăcinilor, precum şi pentru creşterea disponibilităţii şi absorbţiei elementelor nutritive şi, în acelaşi timp, pentru dezvoltarea generală a plantei.

Se recomandă folosirea acesteia în primele stadii ale ciclului vegetativ al plantei, precum şi în condiţii climatice ce pot diminua activităţile fiziologice ale plantelor, ca de exemplu frigul, excesul de căldură sau luminozitatea scăzută.<< Înapoi la noutăţi