Bioprotect - Noutatile Companiei

BIOPROTECT la "Ziua Câmpului Sfeclei de Zahăr 2013"

Pe data de 21 iunie 2013, BIOPROTECT a răspuns invitaţiei companiei "Südzucker Moldova" de a participa la tradiţionala manifestare "Ziua Câmpului Sfeclei de Zahăr". Acţiunea s-a desfăşurat pe lotul demonstrativ din preajma satului Sofia, r-nul Drochia, şi la ea au participat în mod activ reprezentanţii tuturor ramurilor agriculturii, de la producătorii şi furnizorii de produse de uz fitosanitar, seminţe şi hibrizi, până la producătorii şi furnizorii de utilaje agricole.

Ziua Câmpului Sfeclei de Zahăr

Participarea la astfel de evenimente are o conotaţie dublă: în primul rând, asistăm la un proces de revigorare a ramurii producerii sfeclei de zahăr din Republica Moldova, în al doilea rând, este un prilej oportun pentru întâlniri bilaterale și dezvoltare a relațiilor între producătorul agricol, prestatorul de servicii și procesator. Toate acestea lasă doar amprente pozitive în dezvoltarea ramurii producerii sfeclei de zahăr.

Compania "Bioprotect", făcând parte din clasamentul liderilor prestatorilor de servicii din agricultură, agreează și salută participarea la astfel de evenimente. Dacă acum doi ani Compania "Bioprotect" satisfăcea nevoile producătorilor de sfeclă cu pesticide și fertilizanți, atunci începând cu anul trecut s-a lansat în sfera dată și cu semințe de sfeclă de zahăr. Reamintim că începând cu anul 2012 Bioprotect devine distribuitor oficial de seminţe de sfeclă de zahăr al KHBC (Kutnowska Hodowla Buraka Cukrowego Sp. z o.o, (KHBC), Polonia).

Janosik - KHBC Jagusia- KHBC

În anul curent Compania și-a lărgit gama de produse atât la semințele de sfeclă cât și la pesticide și fertilizanți, produsele fiind de calitate înaltă, de la producători europeni cu renume. Suntem mai mult decât fericiţi să-i ajutăm pe producătorii agricoli să îşi consolideze producţiile şi, implicit, veniturile.

 

<< Înapoi la noutăți