Bioprotect - Noutatile Companiei

BIOPROTECT este parte a evenimentului "ZIUA VERDE – pentru că ne pasă" și continuă să se implice în acțiuni de promovare a responsabilității față de mediul înconjurător

Inițiativa de utilitate public㠖 "Ziua Verde", desfășurată în anul curent în data de 24 aprilie, în parcul Valea Trandafirilor (sector Botanica), a întrunit circa 200 de persoane de la diverse companii-membre a RPGM (Moldova Agroindbank, Covoare-Ungheni, Grada Logistica, Foto Rapid,Endava etc.), printre care și 14 colaboratori Bioprotect. În acest an evenimentul s-a desfășurat nu doar la Chișinău, dar și la Bălți, Cahul, astfel încît la lucrările de salubrizare și amenajare a spațiilor publice și de agrement au participat cîte 130 de persoane din localitățile specificate.

Bioprotect, moldagrotech 2010 Moldagrotech BIOPROTECT - Moldagrotech 2010

Participarea și organizarea acestor evenimente are drept scop, atît promovarea inițiativelor de responsabilitate socială față de mediu, dar și sensibilizarea societății vizavi de problema poluării mediului.

Bioprotect, moldagrotech 2010 Moldagrotech BIOPROTECT - Moldagrotech 2010

BIOPROTECT îndeamnă toți membrii societății civile să-și manifeste grija față de mediul înconjurător și să se alăture inițiativelor organizate în cadrul Campaniei Naționale GO GREEN.

 

 

<< Înapoi la noutăți