Bioprotect - Noutatile Companiei

"Ziua Cîmpului 2010" alături de compania Südzucker Moldova

În data de 20 iunie, 2010 compania BIOPROTECT a participat la expoziția-seminar "Ziua Cîmpului 2010", organizată de concernul Südzucker Moldova. Evenimentul s-a desfășurat în s. Mărăndeni, r-nul Fălești și a întrunit circa 700 de invitați, printre care producători agricoli din diferite raioane ale republicii cu membrii familiilor acestora; companii ce prestează servicii domeniului agrar și diferiți oaspeți de onoare din țară și de peste hotare.

Bioprotect, moldagrotech 2010 BIOPROTECT - Moldagrotech 2010

Evenimentul a fost unul bine organizat și bine gîndit, atît ca amplasare și spațiu, cît și ca conținut. A avut loc o adevărată "Zi a Cîmpului" unde au fost prezente companii ce oferă servicii în agricultură, producători agricoli care conlucrează cu acestea și cu Südzucker Moldova. Invitații au avut posibilitatea sa viziteze și să aprecieze terenurile de sfeclă de zahăr îngrijite de colaboratorii Südzucker Moldova cu produsele de uz fitosanitar oferite atît de compania BIOPROTECT, cît și de alte companii din domeniul prestării serviciile domeniului agrar.

Bioprotect, moldagrotech 2010 BIOPROTECT - Moldagrotech 2010

Participanții și invitații la sărbătoare au avut posibilitatea să vină cu copiii, pentru care au fost amenajate spații de joacă, întrucît s-a dorit și organizarea unei sărbători pentru familie. Participanții și expozanții au avut parte nu doar de timp frumos, muzică bună (Nelly Ciobanu, Gh. Țopa), dar și de bucate gustoase, bere din plin, vată dulce pentru copii, oferite gratuit de Südzucker Moldova.

Bioprotect, moldagrotech 2010 BIOPROTECT - Moldagrotech 2010

 

 

<< Înapoi la noutăți