Bioprotect - Agricultură eficientă

Gardo Gold ® 500 SC

Substanța activă: 312,5 g/l s-metolaclor 187,5 g/l terbutilazin

Formulare: SC (concentrat emulsionabil)

Producător: Syngenta, Elveția

Avantaje:

  • Eficient în cele mai dificile condiții
  • Nu este volatil și la necesitate poate fi încorporat și după câteva zile
  • Eficacitatea excepțională se reflectă în sporul înalt de recoltă
  • Produsul se degradează în totalmente până la sfârșitul perioadei de vegetație
  • Nu prezintă pericol pentru următoarele culturi din asolament
  • Combate buruienile până ca acestea să apară la suprafață astfel se exclude din start concurența pentru hrană și lumină

Ambalaj:

5 L

Recomandări de utilizare:

Gardo Gold 500 SC este un erbicid selectiv ce acţionează împotriva majorităţii buruienilor monocotiledonate şi dicotiledonate anuale. S-metolaclor este preluat, în principal, de buruieni în timpul germinării seminţelor prin coleoptil sau tânăra plantă. Prin urmare, buruienile sunt combătute înainte de răsărire, în timpul sau la scurt timp după răsărire astfel se exclude din start concurenţa pentru hrană și lumină. Preluarea prin rădăcini este mai scăzută. Terbutilazin este preluat de buruieni prin rădăcini şi frunze.

Erbicid cu efect de lungă durată pentru combaterea buruienilor anuale în preemergență din culturile de porumb și floarea-soarelui. Datorită efectului complementar asigurat de cele două componente active, Gardo Gold are cel mai larg spectru de buruieni combătute în condiţii de maximă selectivitate pentru cultură.

 

Cultura Organism nociv Doza Modul și perioada de aplicare
Porumb Buruieni mono- și dicotiledonate anuale 4,0-5,0 Prin stropirea solului până la semănat, cu încorporare, sau până la răsărirea culturii
Floarea soarelui Buruieni mono- și dicotiledonate anuale 3,0-4,0 Prin stropirea solului până la semănat (în cazul insuficienței de umiditate – cu încorporare în sol) sau dupa semănat, până la apariția culturii.