Bioprotect - Agricultură eficientă

Galera Super ® 364 SL

Substanța activă: 240 g/l clopiralid + 80 g/l picloram + 40 g/l aminopiralid

Formulare: SL (concetrat solubil)

Producător: Corteva Agroscience, SUA

Avantaje:

  • Are un spectru larg de combatere a buruienilor dicotiledonate anuale și perene
  • Se poate aplica preemergent sau postemergent timpuriu
  • Numărul maxim de aplicări: o singură aplicare pe cultură
  • Erbicid sigur – nu necesită precipitații pentru a-și face efectul comparativ cu erbicidele preemergente

Ambalaj:

5 L

Caracteristici:

Galera Super 364 SL este un erbicid cu aplicare foliară care combate buruienile dicotiledonate anuale și perene din cultura de rapiță.

Galera Super 364 SL are o dublă acțiune: de contact, datorată picloramului și sistemică datorată clopiralidului și aminopiralidului. Cele trei substanțe active din Galera™ Super au un mod asemănător de distribuire și acțiune. Substanțele sunt absorbite atât la nivel foliar, cât și la nivel radicular, sunt translocate atât acropetal, cât și basipetal și se acumulează în țesuturile meristematice ale plantelor. Au un mod de acțiune „auxinic“.

Compatibilitate:

Produsul Galera Super 364 SL poate fi aplicat in combinatie cu alte produse: fungicide, erbicide, insecticide, fertilizanti foliari si regulatori de crestere, daca recomandarile de pe eticheta produselor nu restrictioneaza acest lucru.

Recomandări de utilizare:

Cultura Organism nociv Doza Modul și perioada de aplicare
Rapiță Buruieni dicotiledonate anuale și perene, îndeosebi turiţă agăţătoare, mac roşu 0,15-0,3 Prin stropirea semănăturilor toamna sau primăvara, până la apariția butonilor florali (8-10 frunze la rapiță)