Bioprotect - Cal?tate, Competenta, Traditie

Despre Bioprotect

Compania "BioProtect" este specializată în prestarea serviciilor producătorilor agricoli în domeniul livrării produselor de uz fitosanitar, semințelor, materialului semincer și săditor, mini inventarului agricol, echipamentelor de protecție individuală și altor accesorii pentru practicarea unei agriculturi moderne și eficiente.

Portofoliul companiei include un sortiment bine selectat de produse de uz fito-sanitar de circa 130 denumiri, inclusiv circa 50 produse care sunt distribuite de către FPC BioProtect în Republica Moldova cu drept de exclusivitate.

Prin intermediul Magazinului Agricol "BioProtect"compania oferă micilor agricultori un sortiment din circa 150 denumiri de semințe, produse de uz fitosanitar în ambalaje comode și diverse accesorii pentru agricultură.

Un domeniu important al activității noastre este și exportul de produse agricole, în special a fructelor și legumelor proaspete, semifabricatelor din fructe (sucuri concentrate, pireuri și paste din fructe) și cerealelor.

Obiectivul nostru constă în sporirea continuă a calității produselor, serviciilor oferite și satisfacerea optimă a cerințelor clienților noștri. De aceea la baza obiectivului nostru stă motivația de a-i servi pe clienții noștri prompt, eficient și profesionist.